سرپرست، معاونین، مدیران اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان به همراه فعالان بخش خصوصی صنعت گردشگری روز گذشته با نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرستان رشت دیدار کردند.
به گزارش میراث آریا(chtn) آيت الله زين العابدين قربانی در ديدار فعالان گردشگري استان به مناسبت هفته گردشگري اظهار داشت: افق ديد مسوولان ميراث فرهنگي استان بايستي وسيع ترسيم شود تا فرهنگ متعالي گيلان به جهان معرفي شود.
وي افزود: حوزه فرهنگی استان گیلان بسیار برجسته و شاخص است و می بایست نمادي از تمدن و فرهنگ گيلان ايجاد شود و سپس گردشگران را به مقصد گردشگري استان ترغيب كرد.
امام جمعه رشت اظهار كرد: گيلان بواسطه تمدن و فرهنگ غني خود همچون مارليك ، آل بويه و سادات کیایی و شخصيت هايي چون کوشیار گیلانی، پروفسور سميعي و ... داراي تاثير گذاري فرهنگي بالايي در دنياست و بايد اين جايگاه مورد توجه قرار گيرد.
وي تصريح كرد: در زمینه ابعاد مختلف فرهنگ اسلامي، علمي، تاريخي، هنري و ... مطالعات و پژوهش های عمیقی می بایست صورت گیرد چنانکه این بستر مطالعاتی بتواند در معرفی داشته های ارزشمند گیلان به گردشگران اثرات خود را بجا گذارد.
آيت الله قرباني يكي از اهداف گشايش حوزه علميه بین المللی اميرالمومنين(ع)رشت را ایجاد موقعیت مناسب برای جذب طلاب کشورهای آسیای میانه و سایر کشورهای دنیا دانست که بی تردید می تواند مرکز اندیشه های ناب دینی و تفکر شیعی در دنیا گردد، بنابراین باید از موقعیت حوزه بین المللی امیر المومنین(ع) به نحو احسن برای معرفی فرهنگ واقعي اسلام ناب محمدي (ص) استفاده کنیم.
سرپرست اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گيلان نيز در اين ديدار گفت: پیشنیه ی حوزه تمدنی و تاریخی گیلان بسیار درخشان و پرقدمت می باشد و اهمیت موضوع اقتضا می کند برای بازشناسی و معرفی آن تلاش نماییم.
رضا علیزاده گفت: برخورداری مواهب طبیعی خدادادی و جاذبه های متنوع تاریخی و فرهنگی، گردشگری ظرفيت وسيعي در كنار حوزه كشاورزي براي توسعه استان محسوب مي شود.
وی افزود: بيش از ۲۹ ميليون گردشگر از نوروز ۹۲ تا پايان تعطيلات تابستاني، گيلان را به عنوان مقصد گردشگري انتخاب كردند كه ميزان ماندگاري اين آمار نسبت به دوره مشابه سال گذشته، هفت درصد رشد داشته است.
وي ادامه داد: يكي از دغدغه هاي استان ارتقاء سطح درآمد و اشتغالزايي است كه توجه به حوزه گردشگري مي تواند بخشي از اين دغدغه در استان را مرتفع كند.
رضا علیزاده تصريح كرد: حوزه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري يك امر فرابخشي است و ضمن فراهم شدن زيرساخت هاي گردشگري نيازمند تعامل همه دستگاه ها ، سازمان ها و نهادها در استان هستيم.
وي وجود بقاع متبركه در استان را از ظرفيت هاي وسيع توسعه گردشگري مذهبي در استان دانست و افزود: تاكنون يك هزار و ۳۰ اثر در فهرست ملي به ثبت رسيده كه اميدواريم در حوزه تاريخي و فرهنگي معرفي شايسته اي در راستاي جذب گردشگر صوت گيرد.
ديدار مسوولان و فعالان گردشگري گيلان با امام جمعه رشت در چهارمين روز از هفته گردشگري با عنوان گردشگري، خانواده و معنويت انجام شد.
انتهای پیام/